Wie zijn wij ?

Freelance-IT is een onderdeel van Link Software- en internetdiensten, dat wordt geleidt door mij, Ben Link. Zelf zit ik bijna 27 jaar in de IT, waarvan 14 jaar als freelancer en ik denk dat ik inmiddels aardig de weg weet binnen dit wereldje.

De grote hoeveelheid contacten heeft geleid tot een samenwerking met personen en organisaties, waarop een freelancer kan vertrouwen. De opdrachten op deze site komen dan ook van gerenommeerde bedrijven, die nette marges naar de freelancer toe hanteren, zonder de freelancer aan alle kanten vast te leggen.

Middels deze site wil ik dan ook ervaren IT'ers als (beginnend) freelancers wegwijs maken, klaar staan voor hun vragen en ze helpen om opdrachten te vinden. Daarnaast zijn natuurlijk ook ervaren freelancers welkom om te reageren op de Freelance Opdrachten die vermeld zijn op deze site.

De snelste manier om freelancer te worden, is om zelf bij de opdrachten te kijken. Zie je iets dat je aanspreekt, reageer dan direct via de link naar de opdracht. Zie je niet direct een opdracht, dan kun je jezelf ook gratis inschrijving bij Freelance-IT. Wij melden ons dan als we een geschikte opdracht hebben

Heb je andere vragen, dan kun je die mailen naar: info@freelance-it.nl

Vriendelijk groetend,

Ben Link
Freelance-IT