Voor wie is de site van Freelance-IT bedoeld ?

Freelance-IT wil ervaren IT'er of ICT'er bereiken, die onafhankelijk willen zijn en ondernemingsgezind zijn. Droom je al tijden van Freelancen, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. Wij willen je graag via deze site alles vertellen over wat er bij het Freelancen komt kijken.

Ben je goed in je vak en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, dan wordt dat als werknemer vaak niet voldoende gewaardeerd. Je salaris gaat niet of mondjesmaat omhoog, je wordt verplicht om je vakantiedagen op te maken, het management heeft voor de zoveelste keer plannen om het bedrijf anders in te richten. Dat alles moet betaald worden van het geld dat jij als IT-specialist elke dag bij elkaar verdient.

Freelancen is eigenlijk alleen geschikt voor goed gemotiveerde mensen, die willen werken en van aanpakken houden. Je moet boven de middelmaat uitsteken, goed kunnen communiceren en je goed kunnen presenteren. Een freelancers straalt vertrouwen uit en weet dat hij goed is in zijn vak.

Uiteraard zul je - zoals elk mens - een gezonde twijfel hebben over het vinden van goede opdrachten en de kanalen die je daarbij kunnen helpen. Ook zul je misschien niet alles weten over ondernemen en wat daarbij komt kijken.

Opdrachten

Met de opdrachten op deze site willen we je helpen. De opdrachten worden dagelijks actueel gehouden. Verder geven we je op deze site zoveel mogelijk informatie om te begrijpen hoe je het ondernemingsaspect werkt voor een Freelancer in de IT of ICT. Goed zijn op je vakgebied moet nu al jouw kwaliteit zijn !!

Juniors vragen we graag om eerst goed te worden in een vaste baan om over een jaar of 5 nog eens terug te komen op deze site. Goed gemotiveerde mensen met meer dan middelmatige kennis in hun vakgebied kunnen hun inkomen sterk verbeteren door Freelancer te worden.